Bescherming persoonsgegevens

Optimalisatie van informatiebeveiliging heeft bij HumanCapitalCare voortdurend hoge prioriteit. Als enige arbodienst in Nederland is de organisatie gecertificeerd voor de hoogste vorm van ISO-certificering op het gebied van privacy en informatiebeveiliging: de ISO 27001-norm. Daarmee borgt HumanCapitalCare maximale beveiliging van persoonsgegevens en medische gegevens voor al haar klanten.

Gegevens uitstekend beveiligd
U kunt erop vertrouwen, dat my-care tot op het hoogste niveau is beveiligd en alleen voor u als gebruiker toegankelijk is. Uw werkgever heeft op geen enkele wijze toegang tot uw persoonlijke gegevens. Uw gegevens worden buiten uw organisatie centraal opgeslagen in één van onze zwaar beveiligde datacenters.

my-care is een product van HumanCapitalCare, een innovatieve, landelijke speler op het gebied van arbeid en gezondheid. Wij zijn actief in onder andere de zakelijke en financiële dienstverlening, transportbranche, industriebranche, bouw, retail, overheid, zorgsector, kunst-, cultuur & amusementsbranche en het onderwijs.