11
okt
2010

HumanCapitalCare behaalt goede resultaten bij Marathon Eindhoven

Sportieve activiteiten dragen bij aan gezondheid en vitaliteit, dit is voor HumanCapitalCare een belangrijke reden om sponsor te zijn van Marathon Eindhoven. Als sponsor nodigde HumanCapitalCare voor het 8e jaar haar klanten uit om deel te nemen aan dit sportieve evenement.

Dit jaar namen 38 teams van HumanCapitalCare deel aan de bedrijvenloop, dit is een halve marathonafstand. Aan de bedrijvenloop namen totaal bijna 400 teams deel. De vrouwen leverden een bijzonder goede prestatie. Team D1 van HumanCapitalCare eindigde op de 1e plaats in de bedrijvenloop categorie vrouwen. Evelien Mertens, werkzaam bij GGD Brabant-Zuidoost, liep met haar tijd van 1:32:34 de beste tijd van alle vrouwen in de bedrijvenloop. De mannen van team 1 van HumanCapitalCare eindigde op de 7e plaats in de categorie mannen.

De deelnemers waren deze dag de gast van HumanCapitalCare, die zorg droeg voor de inschrijving, een prachtige sportieve HumanCapitalCare-outfit, lunchpakket etc. Voor en na hun sportieve prestatie waren alle deelnemers welkom in het speciale HumanCapitalCare-café, dichtbij het loopparcours. Theo van de Laar, de oud-voorzitter van Marathon Eindhoven, reikte daar de prijzen voor de lopers van HumanCapitalCare uit.