24
nov
2014

GGD start reizigersspreekuur bij HumanCapitalCare

Gezond zijn en blijven, dat wil iedereen. Op reis gaan is leuk en inspirerend, maar brengt ook risico’s voor de gezondheid met zich mee. Een goede voorbereiding en het tijdig halen van reisvaccinaties is daarom van groot belang. De GGD biedt hiervoor het reizigersspreekuur. Vanaf heden kan men voor dit spreekuur terecht bij HumanCapitalCare in Son.

Reizigersspreekuur op Science Park Eindhoven
De GGD Brabant-Zuidoost start in samenwerking met HumanCapitalCare een reizigersspreekuur op Science Park Eindhoven 5127. Op het Science Park Eindhoven zijn veel bedrijven gevestigd. Door hier een reizigersspreekuur met mogelijkheid tot vaccineren op te starten, wordt het voor vele mensen met een drukke agenda een stuk makkelijker om toch een afspraak in te plannen, en goed voorbereid op reis te gaan.

Last-minute (business)trip?
Personen die zeer plotseling op (zaken)reis gaan, denken vaak dat ze te laat zijn om zich te laten vaccineren. Bij de meeste vaccins treedt er echter vrijwel direct een beschermende werking op. Men kan dus ook bij een last-minutereis altijd een afspraak maken.

Meer weten?
Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-822 24 67.