Veelgestelde vragen

Zoek in veelgestelde vragen

Algemeen

my-care is een online product. Dit betekent dat u slechts een computer, een internetverbinding en een browser nodig heeft om my-care te gebruiken. Daarnaast dient u uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand te hebben om in te loggen. my-care ondersteunt Internet Explorer 9 en hoger en Mozilla Firefox 15 en hoger.

my-care ondersteunt Internet Explorer 9 en hoger en Mozilla Firefox versie 15 en hoger. Mocht u toch problemen ondervinden met het gebruik van my-care in combinatie met één van deze browsers, dan kunt u een email sturen naar support@itandcare.nl. Indien my-care met andere browser(versie)s wordt gebruikt, kunnen wij de juiste werking niet garanderen.

Via my-care kunt u uiterlijk binnen drie weken na het gezondheidsonderzoek de resultaten van uw PMO online bekijken. Wanneer op basis van de onderzoeksresultaten nader advies nodig is, ontvangt u binnen drie weken na het onderzoek een uitnodiging voor het (telefonisch) spreekuur van de bedrijfsarts.

U kunt op ieder gewenst moment uw gebruikersnaam en/of wachtwoord wijzigen. Dit kan binnen my-care rechts bovenin bij 'Instellingen voor uw naam / Beheer account'. Met de knoppen ‘wijzigen’ kunt u hier afzonderlijk uw gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres wijzigen.

my-care is een product van HumanCapitalCare, in het bijzonder IT&Care. HumanCapitalCare is een innovatieve, landelijke speler op het gebied van arbeid en gezondheid. Actief in onder andere de zakelijke en financiële dienstverlening, transportbranche, industriebranche, bouw, retail, overheid, zorgsector, kunst-, cultuur & amusementsbranche en het onderwijs. Kijk voor meer informatie op www.humancapitalcare.nl.

U kunt op ieder gewenst moment van taal wisselen. Dit kan binnen my-care rechtsboven bij 'Instellingen voor uw naam / Weergavetaal selecteren'.

Privacy

Nee, uw werkgever heeft geen toegang tot uw persoonlijke my-care dossier. Alle gegevens in my-care, waaronder de resultaten van een PMO, zijn uitsluitend zichtbaar voor u als gebruiker.

Op de inlogpagina van my-care staat een link waarop u kunt klikken als u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord bent vergeten. Bij het aanmaken van uw account heeft u aangegeven of een nieuwe gebruikersnaam en/of wachtwoord in de toekomst per post of per e-mail wilt ontvangen. Indien u deze ontvangst op ‘per e-mail’ heeft gezet kunt u uw mailadres invullen en zal een link naar u gemaild worden. Heeft u de ontvangst van nieuwe gegevens op ‘per post’ gezet dan dient u hiervoor wel een aantal gegevens in te vullen zodat wij uw gegevens kunnen verifiëren. Uw nieuwe gegevens zullen vervolgens per post naar u verstuurd worden.

Het is niet verplicht om uw persoonlijke gegevens in te vullen. Deze informatie draagt bij aan het leggen van dwarsverbanden, waarmee analyses kunnen worden gemaakt. De resultaten kunnen worden gebruikt om iedere gezondheidssituatie zo optimaal mogelijk te beoordelen, maar ook om ontwikkelingen of risico’s in een bepaalde branche of beroepsgroep te signaleren die van algemeen belang zijn.

Uw e-mailadres wordt gebruikt om u, indien gewenst, nieuwe inloggegevens per mail te kunnen versturen en  u per mail op de hoogte te kunnen houden. Zo ontvangt u een bevestigingsmail wanneer het onderzoek waaraan u deelneemt, is ingepland en wanneer de onderzoeksresultaten beschikbaar zijn in my-care. Daarnaast wordt uw e-mailadres gebruikt om terugkoppelingsbrieven van de bedrijfsarts of het arboteam naar u te kunnen mailen. In verband met de vertrouwelijkheid van uw gegevens adviseren wij een privé e-mailadres te gebruiken.
Er wordt vertrouwelijk omgegaan met uw e-mailadres. Uw e-mailadres wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden en er wordt gehandeld in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Dashboard and widges

Het dashboard is de hoofdpagina waarmee my-care opent, nadat u bent ingelogd. U kunt het dasboard altijd weer oproepen via het menu, met de knop 'Mijn overzicht'. Op het dashboard zijn de verschillende widgets zichtbaar.

Een widget is een deel van de hoofdpagina (het dashboard) van my-care. De hoofdpagina bestaat uit meerdere widgets, die elk een veel gebruikte functie vervullen en door uzelf in- en uitgeschakeld kunnen worden om het dashboard aan te vullen en vorm te geven. Voorbeelden van widgets binnen my-care zijn: ‘Mijn verzuim’ en ‘Mijn vragenlijst’.