Algemeen

my-care is een online product. Dit betekent dat u slechts een computer, een internetverbinding en een browser nodig heeft om my-care te gebruiken. Daarnaast dient u uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand te hebben om in te loggen. my-care ondersteunt Internet Explorer 9 en hoger en Mozilla Firefox 15 en hoger.

my-care ondersteunt Internet Explorer 9 en hoger en Mozilla Firefox versie 15 en hoger. Mocht u toch problemen ondervinden met het gebruik van my-care in combinatie met één van deze browsers, dan kunt u een email sturen naar support@itandcare.nl. Indien my-care met andere browser(versie)s wordt gebruikt, kunnen wij de juiste werking niet garanderen.

Via my-care kunt u uiterlijk binnen drie weken na het gezondheidsonderzoek de resultaten van uw PMO online bekijken. Wanneer op basis van de onderzoeksresultaten nader advies nodig is, ontvangt u binnen drie weken na het onderzoek een uitnodiging voor het (telefonisch) spreekuur van de bedrijfsarts.

U kunt op ieder gewenst moment uw gebruikersnaam en/of wachtwoord wijzigen. Dit kan binnen my-care rechts bovenin bij 'Instellingen voor uw naam / Beheer account'. Met de knoppen ‘wijzigen’ kunt u hier afzonderlijk uw gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres wijzigen.

my-care is een product van HumanCapitalCare, in het bijzonder IT&Care. HumanCapitalCare is een innovatieve, landelijke speler op het gebied van arbeid en gezondheid. Actief in onder andere de zakelijke en financiële dienstverlening, transportbranche, industriebranche, bouw, retail, overheid, zorgsector, kunst-, cultuur & amusementsbranche en het onderwijs. Kijk voor meer informatie op www.humancapitalcare.nl.

U kunt op ieder gewenst moment van taal wisselen. Dit kan binnen my-care rechtsboven bij 'Instellingen voor uw naam / Weergavetaal selecteren'.