Privacy

Nee, uw werkgever heeft geen toegang tot uw persoonlijke my-care dossier. Alle gegevens in my-care, waaronder de resultaten van een PMO, zijn uitsluitend zichtbaar voor u als gebruiker.

Op de inlogpagina van my-care staat een link waarop u kunt klikken als u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord bent vergeten. Bij het aanmaken van uw account heeft u aangegeven of een nieuwe gebruikersnaam en/of wachtwoord in de toekomst per post of per e-mail wilt ontvangen. Indien u deze ontvangst op ‘per e-mail’ heeft gezet kunt u uw mailadres invullen en zal een link naar u gemaild worden. Heeft u de ontvangst van nieuwe gegevens op ‘per post’ gezet dan dient u hiervoor wel een aantal gegevens in te vullen zodat wij uw gegevens kunnen verifiëren. Uw nieuwe gegevens zullen vervolgens per post naar u verstuurd worden.

Het is niet verplicht om uw persoonlijke gegevens in te vullen. Deze informatie draagt bij aan het leggen van dwarsverbanden, waarmee analyses kunnen worden gemaakt. De resultaten kunnen worden gebruikt om iedere gezondheidssituatie zo optimaal mogelijk te beoordelen, maar ook om ontwikkelingen of risico’s in een bepaalde branche of beroepsgroep te signaleren die van algemeen belang zijn.

Uw e-mailadres wordt gebruikt om u, indien gewenst, nieuwe inloggegevens per mail te kunnen versturen en  u per mail op de hoogte te kunnen houden. Zo ontvangt u een bevestigingsmail wanneer het onderzoek waaraan u deelneemt, is ingepland en wanneer de onderzoeksresultaten beschikbaar zijn in my-care. Daarnaast wordt uw e-mailadres gebruikt om terugkoppelingsbrieven van de bedrijfsarts of het arboteam naar u te kunnen mailen. In verband met de vertrouwelijkheid van uw gegevens adviseren wij een privé e-mailadres te gebruiken.
Er wordt vertrouwelijk omgegaan met uw e-mailadres. Uw e-mailadres wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden en er wordt gehandeld in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.